Rejseselskaber i Danmark

Rejseselskaber i Danmark – Sådan finder du den billigste ferie

Vi kender det godt. Det er en ren jungle blandt rejseselskaber i danmark at finde din næste ferie. Vi hos Victours vil alle gerne have en ferie som er billig, men vi vil heller ikke nøjes med et middelmådigt hotel. Hotelspejder har udarbejdet denne liste med steder du kan finde den billigste og bedste ferie.

Hav tålmodighed og brug lidt ekstra tid

Det bedste råd vi kan give dig er at bruge lidt ekstra tid. Når du har fundet din drømme rejse, så start forfra og søg på de forudsætninger som din drømme rejse har. F. eks. hvis du fandt ud af at dine krav måske er at hotellet ligger minimum 100 meter fra vandet eller at der skal være all inclusive. Så få dem med i din næste søgning og sammenlign priserne på de resultater der kommer op som stemmer overens med det første du fandt. Efter en time kan du nemt have sparet 1.000 kr. pr. person og stadig have fundet et lige så godt hotel.

Det er en god timeløn, syntes du ikke?

Gør det svært for rejseselskaberne at sætte prisen op

Hvis du søger flere gange vil du hurtigt opdage at prisen pludselig kan gå op. Derfor vil vi råde dig til at søge i det man kalder Incognito-mode. Her er en guide til hvordan du bruger incognito:

8 råd til at spare penge på flybilletter

Efterhånden er rejseselskaber i traditionel forstand blevet erstattet af rejsesøgemaskiner. Hotelspejder har her lavet en god liste over de bedste. Vi anbefaler at følge den liste næste gang du skal finde en god og billig rejse. Til sidst vil vi bare ønske dig held og lykke med søgningen og god rejse.

 

Her finder du artiklen hos hotelspejder.

  1. Momondo
  2. Booking.com
  3. Travelbird DK
  4. Primo Tours
  5. Eliza was here
  6. Sunweb rejser

rejseselskaber i Danmark